fbpx

Onko korona -tilanteella ollut merkitystä asunto- ja kiinteistökauppoihin?

Asuntoradio /

Asunto ja kiinteistökaupan digitalisaatio

Jakso 9: Suomen Kiinteistövälittäjät SKVL:n juuri julkistettu markkinakatsaus Koronan vaikutuksista asunto- ja kiinteistökauppohin sekä ennuste asuntomarkkinoista lisäksi keskustelua toimintatavoista koronan aikana.

Vieraana: SKVL:n toimitusjohtaja Jussi Mannerberg.

Asuntoradion kevään 2020 ohjelmasarjan yhdeksännessä lähetyksessä käymme läpi Jussi Mannerbergin kanssa Suomen Kiinteistövälittäjät SKVL:n kolmatta markkinakatsausta ja ennustetta asuntomarkkinoista.

Asuntomarkkinakysely on tehty huhtikuun 2020 puolivälissä ja kyselyyn on vastannut lähes 400 SKVL:n jäsenyritystä eri puolilla Suomea. Kysely antaa erittäin kattavan tilannearvion koronan vaikutuksista asunto- ja kiinteistökauppoihin sekjä ennusteen tulevasta.

Ohjelmassa keskustellaan muun muassa siitä, että valltsevatkaan poikkeusolot eivät oikeuta ostajaa jättämään välin huolellista tutustumista kaupan kohteeseen, eivätkä myöskään kiinteistönvälittäjää jättämään väliin kohteeseen tutustumista paikan päällä.  

Kuulijat, jotka haluavat tarkemmin perehtyä SKVL:n markkinakatsaukseen löytävät katsauksen tästä linkistä.

Antoisia kuunteluhetkiä ohjelmasarjan yhdeksännen ohjelman parissa.

Seuraavassa jaksossa:

Ohjelmasarjan seuraavassa eli kymmenennessä ohjelmassa vieraanamme ovat kiinteistövälitysketjujen Habita, Kiinteistömaailma ja Remax toimitusjohtajat keskustelemassa ajankohtaisista asioista.  

Seuraamalla Asuntoradiota Facebookissa saat tietää, milloin uusin jakso on ilmestynyt!

Kategoriat: Jaksot

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *