fbpx

Miten digitalisaatio näkyy pankissa?

Asuntoradio /

Asunto ja kiinteistökaupan digitalisaatio

Jakso 1: Miten digitalisaatio näkyy pankissa ja millaisia muutoksia se on tuonut toimintamalleihin?

Vieraana: Nordea Oyj:n asuntorahoitusjohtaja Anni Rautio

Asuntoradion kevään 2020 ohjelmakausi on pyörähtänyt käyntiin. Kevään aikana Asuntoradiossa tullaan käsittelemään erilaisia aiheita asunto ja kiinteistökaupan digitalisaatioon liittyen. Kuulemme miten asunto- ja kiinteistökaupan digitalisaatio etenee ja mitä digitalisaatio käytännön tasolla tarkoittaa eri toimijoiden näkökulmasta.

Ensimmäisen ohjelman vieraaksi saapuu Nordea Oyj:n asuntorahoitusjohtaja Anni Rautio. Hän kertoo miten digitalisaatio on tähän mennessä vaikuttanut pankin toimintamalleihin. Ensimmäisiä digitaalisia kauppoja päästiin tekemään syksyn 2019 loppupuoliskolla ja Nordea Oyj:llä on nyt kokemusta noin 200 digitaalisesta kaupasta.

Käy kuuntelemassa ohjelmasta, miten digitaaliset asuntokaupat etenevät pankin sisällä ja millaisia kokemuksia pankilla on asuntokauppojen digitalisaatiosta.

Ohjelmasarjan ensimmäinen jakso antaa erinomaisen kuvan siitä, mikä on asunto- ja kiinteistökaupan digitalisaation tilanne tällä hetkellä, sekä osviittaa siitä, mitä tällä saralla kevään 2020 kuluessa on odotettavissa.

Seuraavassa jaksossa:

Kevään toisessa jaksossa pureudumme digitaaliseen markkinointiin ja selvitämme mitä keinoja esimerkiksi yksittäisellä kiinteistövälitysliikkeellä tai isännöintitoimistolla on käytettävissä, jotta digitaalinen näkyvyys asiakkaiden keskuudessa lisääntyisi.

Seuraamalla Asuntoradiota Facebookissa saat tietää, milloin uusin jakso on ilmestynyt!

Kategoriat: Jaksot

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *