fbpx

Mitä muutoksia asunto- ja kiinteistökaupan digitalisaatio tuo mukanaan kiinteistövälittäjän toimintaan?

Asuntoradio /

Asunto ja kiinteistökaupan digitalisaatio

Jakso 3: Kauppahintatilastot eli katsaus loppuvuoden 2019 asuntokaupan kuulumisiin sekä ennuste vuoden 2020 alkupuolelle.

Vieraana: SKVL toimitusjohtaja Jussi Mannerberg

Asuntoradion kevään 2020 ohjelmasarjan kolmannessa lähetyksessä pureudutaan asunto- ja kiinteistökauppaan kiinteistövälittäjän näkökulmasta. Jakson ensimmäisellä puoliskolla keskustelemme siitä, millaista asunto- ja kiinteistökauppa oli tilastojen valossa vuoden 2019 loppupuolella. Tuona ajanjaksona volyymin kasvuprosentti oli suurin pitkään aikaan, mutta mistä tämä johtui ja mitä muuta tilastot kertoivat.

Lähetyksen toisella puoliskolla käsittelemme muutoksia, joita asunto- ja kiinteistökaupan digitalisaatio on tuonut tullessaan välittäjän toimenkuvaan. Kuulet myös vastauksen kysymykseen, tekeekö digitalisaatio välittäjästä tarpeettoman ja onko digitalisaatio jo edennyt niin pitkälle, että kelkkaan on enään turha yrittää ehtiä mukaan?

Ohjelmassa vieraana on Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n toimitusjohtaja Jussi Mannerberg.

Antoisia kuunteluhetkiä ohjelmasarjan kolmannen ohjelman parissa ja toivottavasti ohjelma antaa hyvän kuvan siitä, mitä asunto- ja kiinteistökaupan digitalisaatio tulee merkitsemään välitystoiminnan sekä yksittäisen välittäjän kannalta.

Seuraavassa jaksossa:

Ohjelmasarjan neljännessä ohjelmassa vieraanamme on Dias Oy:n toimitusjohtaja Sami Honkonen. Ohjelmassa tulemme kuulemaan Dias Oy:n syntyhistorian sekä Dias -kaupan etenemisen vaihe vaiheelta. Jakso tulee tarjoamaan hyviä vinkkejä välittäjälle siitä, mihin kiinnittää erityistä huomiota. 

Seuraamalla Asuntoradiota Facebookissa saat tietää, milloin uusin jakso on ilmestynyt!

Kategoriat: Jaksot

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *