fbpx

Mikä on DIAS -kauppa?

Asuntoradio /

Asunto ja kiinteistökaupan digitalisaatio

Jakso 4: DIAS -kaupan eteneminen vaihe vaiheelta sekä vinkkejä välittäjille digitaaliseen asuntokauppaan.

Vieraana: DIAS Oy:n toimitusjohtaja Sami Honkonen.

Asuntoradion kevään 2020 ohjelmasarjan neljännen lähetyksen ensimmäisellä puoliskolla käymme läpi DIASin syntyhistorian, nykytilanteen sekä kurkistamme myös hieman tulevaisuuteen. Kuulemme Sami Honkosen mielenkiintoisen kertomuksen siitä, mistä kaikki lähti liikkeelle vuonna 2016 ja mitä tähän mennessä on saavutettu.

Lähetyksen toisella puoliskolla käymme käytännön tasolla kohta kohdata läpi, miten DIAS -kauppa etenee sekä kuulemme arvokkaita vinkkejä siitä, mitä kiinteistövälittäjän tulee ottaa huomioon, kun kauppa tehdään DIAS -alustaa käyttäen. Kuulet myös vastauksen kysymykseen, miten digitalisaatio helpottaa välittäjän arkea ja mahdollistaa ”nopeiden kauppojen” tekemisen.  

Ohjelmassa vieraana on DIAS Oy:n toimitusjohtaja Sami Honkonen.

Ohjelma tarjoaa mielenkiintoista kuultavaa sekä uutta oppia niin asuntokaupan kokeneille ammattilaisille, kuin myös asuntokaupan osapuolille. Antoisia kuunteluhetkiä ohjelmasarjan neljännen ohjelman parissa ja toivottavasti ohjelma antaa hyvän kuvan siitä, miten asunto- ja kiinteistökaupan digitalisaatio on jo muuttanut yksittäisten asuntokauppojen tekemistä.

Seuraavassa jaksossa:

Ohjelmasarjan seuraavassa eli viidennessä ohjelmassa vieraanamme on Asiakastieto Oy:n toimitusjohtaja Heikki Ylipekkala kertomassa kuulijoille, millaisia välineitä Asiakastieto Oy tarjoaa digitaalisen asuntokaupan tekemiseen, sekä mikä on tuleva Digihuoneistopalvelu.

Seuraamalla Asuntoradiota Facebookissa saat tietää, milloin uusin jakso on ilmestynyt!

Kategoriat: Jaksot

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *