fbpx

Mikä on Asiakastiedon digitaalinen Asuntokauppapalvelu?

Asuntoradio /

Asunto ja kiinteistökaupan digitalisaatio

Jakso 5: Mikä on Asiakastiedon digitaalinen Asuntokauppapalvelu ja mitä muita palveluja Asiakastieto tarjoaa digitaaliseen asuntokauppaan?

Vieraina: Asiakastiedon liiketoimintajohtaja Heikki Ylipekkala ja tuoteomistaja Laura Vanninen.

Asiakastiedon asuntokaupan alusta on nyt pilotoitu ja tulossa tuotannolliseen käyttöön. Lisäksi Asiakastieto on lanseeraamassa Digihuoneistotietopalvelun, joka tulee digitalisoimaan isännöitsijäntodistuksen.

Asuntoradion kevään 2020 ohjelmasarjan viidennen lähetyksen ensimmäisellä puoliskalla käymme läpi Asiakastiedon Digihuoneistotietopalvelua sekä digitaalista asuntokauppaa Skandinaviassa. Kuulemme Heikki Ylipekkalan mielenkiintoisen kertomuksen siitä, miten digitaalinen asuntokauppa saapui Ruotsiin, mitä palveluja Asiakastieto on tuomassa Suomeen sekä miten isännöitsijäntodistukset tulevat siirtymään digitaaliseen muotoon.

Lähetyksen toisella puoliskolla käymme käytännön tasolla kohta kohdata läpi, miten digitaalinen asuntokauppa etenee Asiakastiedon alustalla, miten kiinteistövälittäjä pääsee alustaa käyttämään sekä millaiset kustannukset digitaalinen asuntokauppa kiinteistövälittäjälle aiheuttaa. Näistä meille kertoo Laura Vanninen. Samalla myös juttelemme tulevaisuuden näkymistä.

Ohjelmassa vieraana Asiakastieto Oyj:n liiketoimintajohtaja Heikki Ylipekkala ja tuoteomistaja Laura Vanninen

Ohjelma tarjoaa mielenkiintoista kuultavaa sekä uutta oppia niin asuntokaupan kokeneille ammattilaisille, kuin myös asuntokaupan osapuolille. 

Antoisia kuunteluhetkiä ohjelmasarjan viidennen ohjelman parissa ja toivottavasti ohjelma antaa hyvän kuvan siitä, miten asunto- ja kiinteistökaupan digitalisaatio on jo muuttanut yksittäisten asuntokauppojen tekemistä sekä mitä muutoksia isännöitsijäntodistukseen on odotettavissa.

Seuraavassa jaksossa:

Ohjelmasarjan seuraavassa eli kuudennessa ohjelmassa vieraanamme on Maanmittauslaitoksen tietopalveluasiantuntija Pauliina Heikkilä kertomassa meille siitä, mikä on Kiinteistövaihdannan palvelu ja millaisia digitaalisia toimintoja se jo nyt mahdollistaa

Seuraamalla Asuntoradiota Facebookissa saat tietää, milloin uusin jakso on ilmestynyt!

Kategoriat: Jaksot

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *