fbpx

Huoneistojen käyttötarkoituksen muutokset

Asuntoradio /

Jakso 1: Huoneistojen käyttötarkoituksen muutokset.

Vieraana: Arkkitehti Sini Koivisto sekä huoneiston tuleva asukas Oskari Lemmetty.

Asuntoradion kevään 2021 ensimmäisessä lähetyksessä on aiheena huoneistojen käyttötarkoitusten muutos. Keskustelussa ovat mukana Arkkitehti Sini Koivisto sekä huoneiston tuleva asukas Oskari Lemmetty.

Keskustelun aiheena on huoneiston käyttötarkastukseen liittyvä projekti Hakaniemen Hämeentiellä, jossa jo olemassa oleviin tiloihin rakennetaan edustaja asuinrakennus. Arkkitehti Sini Koivisto on ollut projektissa mukana siitä lähtien, kun ajatus muutostyöstä sai alkunsa. Oskari Lemmetty on tullut projektiin mukaan ostajan roolissa huomatessaan, että hänen nykyisessä asuintalossaan on valmisteilla projekti, mikä sopisi hyvin hänen muuttuneisiin asumistarpeisiinsa.

Kuuntele lähetyksestä: millaisia haasteita projektiin sisältyi, miten ongelmat ratkaistiin ja mikä on rakennusvalvonnan käytännön rooli käyttötarkoituksen muutosta koskevassa projektissa. Ohjelmassa käymme myös hieman läpi proseduurin etenemistä asunto-osakeyhtiössä sekä käytännön tilanteita/haasteita, joita vastaavissa projekteissa on tullut vastaan. Mikäli taloyhtiössäsi on suunnitteilla käyttötarkoituksen muutos, saat kuuntelemalla ohjelman äärimmäisen arvokasta tietoa siitä, mitä mahdollisesti on odotettavissa sekä mihin seikkoihin tulisi kiinnittää erityistä huomiota.

Antoisia kuunteluhetkiä ohjelman parissa.

Seuraamalla Asuntoradiota Facebookissa saat tietää, kun uusin jakso on ilmestynyt!

Kategoriat: Jaksot

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *