fbpx

Alma Talentin digitaaliset työkalut kiinteistönvälittäjille ja isännöitsijöille

Asuntoradio /

Asunto ja kiinteistökaupan digitalisaatio

Jakso 11: Esittelyssä Alma Talentin digitaaliset työkalut; Arvo -hinnoittelutyökalu, Asuntomarkkinoiden tietopalvelu, Yritys- ja henkilöhaku, Kiinteistö- ja huoneistohaku sekä Asukasluettelo.

Vieraina: Alma Talent myyntipäällikkö Kenneth Ramstedt ja Liiketoimintajohtaja Niilo Ursin

Asuntoradion kevään 2020 ohjelmasarjan yhdennestätoista lähetyksessä käymme läpi Kenneth Ramstedtin ja Niilo Ursinin kanssa Alma Talentin kiinteistönvälittäjille sekä isännöitsijöille tarjoamia digitaalisia työkaluja kuten Arvo -hinnoittelutyökalua, Asuntomarkkinoiden tietopalvelua, Yritys- ja henkilöhakua, Kiinteistö- ja huoneistohakua sekä Asukasluetteloa. Kunkin palvelun osalta käsittelemme, mihin tarkoitukseen ne on suunnattu ja mitä tietoja palveluiden kautta on saatavilla. Kuulemme myös siitä, mitä uusia palveluita on tuloillaan.

Asuntoradion kevään ohjelmasarjan jaksossa numero kahdeksan olemme käyneet Kenneth Ramstedin kanssa läpi Alma Talentin Kiinteistövaihdannan palvelua. Jakso löytyy tästä linkistä

Antoisia kuunteluhetkiä ohjelmasarjan ohjelman parissa.

Seuraavassa jaksossa:

Ohjelmasarjan seuraavassa eli kahdennestatoista jaksossa vieraanamme on Isännöintiliiton johtaja Marianne Falck-Hvistafeld kertomassa koronan isännöintityöhön tuomista muutoksista sekä asunto- ja digitalisaation vaikutuksesta isännöintialaan.   

Seuraamalla Asuntoradiota Facebookissa saat tietää, milloin uusin jakso on ilmestynyt!

Kategoriat: Jaksot

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *