fbpx

Ajankohtaista maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistuksesta

Asuntoradio /

Asunto ja kiinteistökaupan digitalisaatio

Jakso 14: Mitkä ovat maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistuksen tavoitteet ja mikä on uudistuksen tila?

Vieraana: Ympäristöministeriö Juhana Rautiainen

Asuntoradion kevään 2020 ohjelmasarjan viimeisessä eli neljännessätoista lähetyksessä käymme läpi Juhana Rautiaisen kanssa maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistusta. Kuulemme, mitä tietomallipohjainen suunnittelu tarkoittaa, millaisia ajankohtaisia kysymyksiä liittyy maanalaiseen rakentamiseen sekä mitkä ovat maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistuksen tavoitteet, mikä on uudistuksen tilanne ja aikataulu sekä mitä käytännön muutoksia uudistus tulee tuoman tullessaan. Näkökulmana jaksossa on digitaalisuus.

Antoisia kuunteluhetkiä ohjelmasarjan ohjelman parissa.

Kiitos kevään ohjelmasarjan kuuntelusta!

Asuntoradion kevään 2020 ohjelmasarjan aiheena on ollut asunto- ja kiinteistökaupan digitalisaatio, joka kevään koronapandemian johdosta nousikin huomattavasti ajankohtaisemmaksi aiheeksi, kuin mitä syksyllä 2019 ohjelmasarjaa suunniteltaessa oli aihetta olettaa. Osin muuttuneen tilanteen vuoksi, myös ohjelmissa otettiin huomattavasti tietopuolisempi / informatiivisempi näkökulma, kuin alun perin oli suunniteltu, mikä varmasti haastaa erityisesti kuulijoita, jotka eivät päivittäin ole asunto- ja kiinteistökauppa-asioiden parissa työkseen tekemisissä.

Toivottavasti olemme pystyneet kevään mittaan tarjoamaan kuulijoillemme mielenkiintoisia kuunteluhetkiä. Asuntoradio jää kesäksi ohjelmatauolle ja palataan kesän jälkeen syksyn lähetyksiin uusin teemoin.

Suuri kiitos kaikille kuulijoillemme ja erittäin hyvää kesää!

Seuraamalla Asuntoradiota Facebookissa saat tietää, kun uusin jakso on ilmestynyt!

Kategoriat: Jaksot

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *